#

Werkgroepen

Werkgroepen

Actief lid worden door naar alle activiteiten te komen die door JD Groningen worden georganiseerd is zeker leuk, maar zelf wat doen is misschien nog wel veel beter. Daarom zijn we ook dit jaar weer bezig met het opstarten van een werkgroep binnen JD Groningen. Heb je interesse om je bij de werkgroep te voegen, dan kun je contact opnemen met de Commissaris Politiek Max Valk (politiek@jdgroningen.nl), die verantwoordelijk is voor de gang van zaken bij de werkgroep. 

Regionaal Politiek Programma

Welkom bij de Werkgroep Regionaal Politiek Programma! Deze werkgroep van de Jonge Democraten Groningen schrijft het regionaal politiek programma. We gaan het over allerlei onderwerpen hebben en daar iets over schrijven, als het maar te maken heeft met de Provincie Groningen. Dus doe een voorstel voor een onderwerp en kom langs! Zie facebook of de website voor de aankomende vergaderingen. Voor verdere vragen mail naar politiek@jdgroningen.nl.

Voorzitter: Niek Smits

Werkgroep Europese Politiek

Ben jij een Nederlander of voel jij je toch meer een Europeaan? Met de werkgroep Europese politiek gaan we kijken wat de goede en slechte kanten zijn van het lid zijn van de Europese Unie. Maar ook gaan wij laten zien wat de EU onze provincie Groningen te bieden heeft. Ben jij geïnteresseerd om activiteiten te organiseren of mooie stukken te schrijven? Bij de wekelijkse dinsdagavond activiteit is er altijd wel iemand aanwezig om je vragen te beantwoorden, of stuur een mail naar:politiek@jdgroningen.nl.

Voorzitter: Jan Willem Leeuwma