#

Nieuws

Motivaties bestuur reeds gekandideerde personen

06 Feb 2020

De volgende personen hebben zich reeds gekandideerd voor de achter hun namen vermelde functie. Hieronder zijn hun motivaties bijgevoegd, welke je kunt openen door te klikken op de link.

Lees verder

VerkiezingsAAV: sollicitaties zijn nog open!

03 Feb 2020

Op 11 februari vindt de VerkiezingsAAV plaats, zoals je misschien al weet. Je kunt hiervoor nog altijd solliciteren, voor elke bestuursfunctie is dit mogelijk (Algemeen Secretaris, Penningmeester, Voorzitter, Commissaris Promotie, Commissaris Organisatie en Commissaris Politiek)! Voor vragen kun je altijd mailen naar het mailadres secretaris@jdgroningen.nl. Dit is ook het mailadres waar je je motivatie van maximaal 300 woorden heen kunt sturen. Solliciteer vooral, ook als je nog niet veel ervaring hebt binnen de JD! Verse krachten zijn namelijk altijd van harte welkom.

Lees verder

Hoe schrijf ik een congresvoorstel?

03 Dec 2019

Het Wintercongres staat voor de deur! Dit congres zal plaatsvinden op de eerste dagen van februari. Op dat congres kunnen moties en amendementen worden ingediend door JD'ers. In het hieronder bijgevoegde document kun je zien hoe je een motie schrijft en ook hoe je een amendement schrijft. Voor vragen kun je altijd terecht bij de Commissaris Politiek Thomas Hoekstra (politiek@jdgroningen.nl, 06 81306751)!

Lees verder

Het nieuwe, geupdate Regionaal Politiek Programma!

08 Okt 2019

Bij de vorige AAV, in juni, zijn enkele amendementen (wijzigingen) voorgesteld voor ons Regionaal Politiek Programma. De aangenomen amendementen zijn doorgevoerd in het Regionaal Politiek Programma. Hieronder kun je de prachtige, geupdate, nieuwe versie van het Regionaal Politiek Programma aanschouwen!

Lees verder

Aankondiging mogelijkheid indienen voorstellen AR-wijzigingen

17 Sep 2019

Op de Algemene Afdelingsvergadering van 1 oktober 2019 zal het 43e bestuur van de Jonge Democraten Groningen (Rouffaer I) worden ingehamerd. Hiermee zal dit bestuur het 42e bestuur van de Jonge Democraten Groningen (Dotinga II) vervangen. We zullen tijdens deze AAV het Dotinga II-bestuur bedanken voor hun tijd als bestuur van de JD Groningen. Ook zal bij deze AAV de Kascommissie worden vernieuwd en zal de nieuwe vertegenwoordiger van het GPJK worden gekozen.

Lees verder