Contact

Contact

Algemeen

Zoek je contact met het bestuur van de JD Groningen? Dat kan op verschillende manieren, waaronder een mail sturen of telefoneren.

Als je een e-mail wilt sturen dan kan dat naar bestuur@jdgroningen.nl, en dan bereik je het gehele bestuur.
Als je contact op wilt nemen met een specifiek iemand van het bestuur, kijk dan op deze pagina, waar je ook meteen de telefoonnummers kunt vinden van bestuursleden.

Voorzitter: Johan Visser (e-mail: voorzitter@jdgroningen.nl - telefoon: 06 57591918)
Algemeen Secretaris: Matt Veerkamp (e-mail: secretaris@jdgroningen.nl - telefoon: 06 27902538)

Post kan gestuurd worden naar de voorzitter:
Oosterhamriklaan 18 
9714 JZ Groningen

Lid worden

Mocht je vragen hebben over lid worden van de Jonge Democraten en onze afdeling in het bijzonder, dan kun je contact opnemen met Commissaris Promotie, door een e-mail te sturen naar promotie@jdgroningen.nl, die je graag zal helpen met eventuele vragen.

Facebook groep

Veel van het contact met onze leden gaat tegenwoordig via onze Facebook-pagina. Hier kun je algemene vragen stellen, maar blijf je ook op de hoogte van activiteiten. Je kunt je hiervoor aanmelden, en dan krijg je automatisch ook uitnodigingen voor al onze activiteiten.

Twitter

Natuurlijk mag een Twitter-account ook bij ons niet ontbreken. Ons Twitter-account @JD_Groningen wordt onderhouden door de Commissaris Promotie. Die plaatst aankondigingen van onze activiteiten, nieuws over de JD Groningen en van alles meer.

Nieuws

Kandidaten 39ste bestuur JD Groningen

Voor het 39ste bestuur van de Groningse Jonge Democraten hebben zich de volgende leden gekandideerd: Matt Veerkamp voor Voorzitter Marc Kooij voor Algemeen Secretaris Jelke Take voor Penningmeeste...

Lees meer...

Weblog

Twinning Edinburgh

Op 28 april begon ons avontuur naar Edinburg, de hoofdstad van Schotland. Schotland is, in ieder geval op dit moment, onderdeel van het Verenigd Koninkrijk. Met dank aan de organisatorische vaardig...

Lees meer...

dinsdag 05 september 20:00
Introborrel voor nieuwe (en oude) leden - Groningen
zaterdag 09 september 10:00
Septembercongres - Landelijk
dinsdag 12 september 20:00
In gesprek met... - Groningen
dinsdag 19 september 20:00
Inhamerings-AAV - Groningen
dinsdag 26 september 20:00
Actualico - Duurzaamheid - Groningen

» Bekijk volledige kalender

Vul hieronder je emailadres in om een link te krijgen waarmee je je aan kunt melden voor de nieuwsbrieven van de Jonge Democraten en waarmee je je abonnementen kunt wijzigen.

» Bekijk eerdere nieuwsbrieven

Twitter

Jonge Democraten Online

FacebookTwitter

© 2017 Jonge Democraten