#

Commissies

Commissies

Naast je politieke vaardigheden ontwikkelen in een werkgroep bestaat er bij de Jonge Democraten ook de mogelijkheid om je organisatorische vaardigheden te ontwikkelen binnen een commissie. Een commissie komt op vast basis bij elkaar en kan tal van zaken organiseren, van reizen tot lezingen en feestjes. Wil je een keer kijken bij deze commissie of zelf een commissie oprichten? Stuur dan een mailtje naar de Commissaris Organisatie Yvonne van der Meulen (organisatie@jdgroningen.nl), die verantwoordelijk is voor de gang van zaken bij de commissies.

De commissie internationaal

Internationaal denken en handelen is voor de JD erg belangrijk. Om te zorgen dat jongeren in Europa met elkaar in contact kunnen blijven om van gedachten te wisselen staan de Jonge Democraten vooraan bij internationale congressen en uitwisselingsprojecten. De commissie internationaal zet zich in om de banden met vergelijkbare Europese politieke jongerenorganisatie te behouden en te verbeteren via uitwisselingen, Twinnings en excursies. Ben jij geïnteresseerd in politiek buiten de landsgrenzen of wil jij je inzetten voor een sterk internationaal netwerk van jonge sociaal-liberalen? Word dan lid van de commissie internationaal!

Voorzitter: Jurre Duijf

De Activiteitencommissie

Lijkt het jou leuk om dingen te organiseren? Wil je brainstormen met andere Groningen JD'ers over nieuwe leuke activiteiten voor onze afdeling? Word dan lid van de Activiteitencommissie! Deze commissie zet zich in voor nieuwe activiteiten, zodat er elke dinsdagavond iets te doen is bij de Groninger JD. Een activiteit kan bijvoorbeeld een lezing van een interessante spreker zijn, een kijkje nemen in de keuken bij een maatschappelijke organisatie, tot aan een avondje bowlen met elkaar. Meld je aan bij organisatie@jdgroningen.nl als je geïnteresseerd bent om gezellig met elkaar zulke activiteiten (of juist een hele nieuwe soort activiteit) te organiseren!