#

Nieuwe site, nieuwe start

14 Jan 2012

Geïnstalleerd!

Wat gaat het toch allemaal snel! Het ene moment ben je nog niet eens kandidaat voor je functie, het andere moment ben je al vol aan de slag.

Ik ben Daan Timmer, de nieuwe Algemeen Secretaris van onze afdeling. Afgelopen dinsdag werd ik, samen met mijn mede bestuursgenoten, op een mini AAV (Algemene Afdelingsvergadering voor de niet ingewijden!) geïnstalleerd en hebben we onze voorgangers bedankt voor hun enorme inzet in de vorige periode.

Het wordt een spannende periode waarin ik veel nieuwe ervaringen op ga doen en dingen leer. Dit jaar wordt een mooie uitdaging, voor mijzelf maar ook voor de afdeling. Wat ons betreft gaan we vol aan de slag om dit jaar te laten slagen.

Dit jaar willen we tal van activiteiten voor jullie neerzetten, maar ook er voor zorgen dat er nog meer leden bij komen en zich betrokken gaan voelen bij de vereniging. Het is altijd erg mooi om te zien hoeveel een lid en de vereniging voor elkaar kunnen betekenen, en wat mij betreft gaan we dat dit jaar nog veel zien.

We kunnen denk ik wel stellen dat we een ambitieus nieuw team zijn, dat veel wil gaan aanpakken. Zelfs nog geen week na in functie te zijn getreden, ben ik met een aantal mensen al aan het kijken naar de mogelijkheden om het Najaarscongres dit jaar naar ons mooie Stadje toe te halen. Hopelijk lukt 't, want dan kan iedereen weer eens ervaren waarom Groningen toch echt de leukste stad is: voor en door studenten, en de hele dag en nacht gebeurt er altijd wel wat. Groningen is nooit stil, en wat mij betreft zijn wij dan ook dé locatie om je stem te laten horen in oktober 2012. 

Daan Timmer is Algemeen Secretaris van de JD Groningen

Categorie: Weblog