#

Motivatie Silke Kok

13 Jun 2019

Lieve mensen van de JD, Hierbij stel ik me kandidaat voor de functie commissaris promotie voor een half jaar. Voor de mensen die mij niet (zo goed) kennen zal ik mij even kort voortellen. Mijn naam is Silke Kok, ik ben 18 jaar en ik studeer rechten. Ik kom nu sinds januari bij de Jonge Democraten en ik vind zelf de sfeer heel erg fijn en ik zou het leuk vinden om meer mensen kennis te laten maken met deze sfeer.

Als commissaris promotie wil ik me, naast de gebruikelijke vormen van communicatie richting de leden zoals de nieuwsbrief en Facebook, richten op de instagram van de afdeling. Door vaker en consistenter te plaatsen wordt de zichtbaarheid van de JD groter. Tegenwoordig zijn er veel mensen die niet meer op Facebook zitten, waardoor het moeilijker is om met de afdeling in contact te komen. Zelf had ik het geluk dat ik al iemand kende, maar veel mensen zullen dat niet hebben. Daarom is het goed om meer creatieve energie in de instagrampagina te steken.

Ik wil graag meer nieuwe leden werven en bestaande leden activeren door laagdrempelige activiteiten te organiseren. Zo werd er recent een bowlingavond georganiseerd. Dit is een leuke mogelijkheid voor mensen om langs te komen en de mensen van de JD beter te leren kennen. Op die manier zal het voor hen ook de stap kleiner zijn om langs te komen bij een inhoudelijke activiteit.

Categorie: Nieuws Weblog