#

Kandidaat Bart Hendriks

18 Sep 2018

Beste JD'ers,

Bij dezen stel ik me kandidaat voor de functie van Commissaris Organisatie bij de JD Groningen. Ik kandideer mezelf voor een termijn van een half jaar. Maar eerst: wie ben ik en waarom wil ik dit? Mijn naam is Bart Hendriks. Ik ben geboren en getogen in Tilburg, maar nu al vier jaar wonend in Groningen. Ik heb de afgelopen vier jaar mijn Bachelor International Relations and International Organization gehaald en ga volgend collegejaar een aansluitende Master doen. Welke? Ik heb nog geen idee. Daarom heb ik momenteel een tussenjaar ingelast, dat ik wil gebruiken om dingen te doen die ik leuk vind en waarmee ik mezelf verder ontwikkel. Ik ga het aankomende halfjaar veel werken en Spaans leren, het tweede halfjaar zal ik door Zuid-Amerika reizen. Al langer wilde ik iets voor de JD doen, maar mijn dinsdagavonden had ik vol met huisavonden. Nu ben ik uit mijn oude huis gegaan en heb ik daarom mijn dinsdagen vrij. Ik ben erg enthousiast om er dan nu daadwerkelijk werk van te maken. Afgelopen zomer heb ik meegeholpen de International Summer School te organiseren. In het collegejaar 2016/17 ben ik voorzitter geweest van de Politieke Activiteiten Commissie van de SOG. Dit jaar heb ik geleerd hoe ik mijn sociale talent kan inzetten en wat er komt kijken bij het organiseren van lezingen. Het lijkt me een mooie stap om als bestuurslid voor de JD Groningen aan de slag te gaan. De motivatie en de vaardigheden om als Commissaris Organisatie wat moois neer te zetten zijn zeker aanwezig bij mij.

Kortom, ik hoop dat jullie mijn kandidatuur in overweging willen en dat ik in het bestuur mee kan helpen het aankomende JD-jaar een mooi jaar te maken.

Bart Hendriks

Categorie: Nieuws Weblog