#

Bestuur Van den Hof I ingehamerd

06 Okt 2014

De kersverse Commissaris Organisatie Marlies van der Lee over de installatie van het nieuwe bestuur.

Op 30 september was het dan zo ver, de overdrachts-AAV. Hoewel we al op 17 juni waren verkozen was het toch een avond om naar uit te kijken. Het beleidsplan, waar we zo hard aan hadden gewerkt, werd nu besproken. Het is toch altijd afwachten wat voor reacties er op het beleidsplan komen. Zorgen waren niet nodig, de avond verliep zeer positief. De aanwezige leden hebben een aantal nuttige op- en aanmerkingen aangedragen waar we zeker mee geholpen zijn.  Het was leuk om onze nieuwe plannen uit de doeken te kunnen doen en ze werden gelukkig goed ontvangen.

Het was ook de avond waarop we het oude bestuur moesten loslaten. Heel veel dank aan Marjolein, Mark, Bas en Maurits voor alles wat jullie het afgelopen jaar voor de JD Groningen hebben gedaan! Jullie hebben de lat hoog gelegd voor ons maar we zullen ons best doen om waardige opvolgers te zijn.

Inmiddels staan de eerste activiteiten die wij als nieuwe bestuur hebben georganiseerd alweer voor de deur. Wij hebben er erg veel zin in en kijken er naar uit om alle leden, nieuw en oud, te verwelkomen op deze avonden. We hopen dat jullie met veel plezier onze JD activiteiten zullen bezoeken en dat jullie veel leerzame, inhoudelijke en gezellige dinsdagavonden bij de JD zullen doorbrengen. Dank voor jullie vertrouwen in ons, en tot snel op een van de leuke activiteiten die eraan komen dit jaar!

 

Categorie: Weblog