#

Aankondiging mogelijkheid indienen voorstellen AR-wijzigingen

17 Sep 2019

Op de Algemene Afdelingsvergadering van 1 oktober 2019 zal het 43e bestuur van de Jonge Democraten Groningen (Rouffaer I) worden ingehamerd. Hiermee zal dit bestuur het 42e bestuur van de Jonge Democraten Groningen (Dotinga II) vervangen. We zullen tijdens deze AAV het Dotinga II-bestuur bedanken voor hun tijd als bestuur van de JD Groningen. Ook zal bij deze AAV de Kascommissie worden vernieuwd en zal de nieuwe vertegenwoordiger van het GPJK worden gekozen.

Voor deze Algemene Afdelingsvergadering is er natuurlijk een Technisch Voorzitter nodig, evenals een StemmenNotulenCommissie. Als je het leuk vindt om Technisch Voorzitter of SNC te zijn, laat het ons dan vooral weten!

Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat er op de Algemene Afdelingsvergadering van dinsdag 1 oktober de mogelijkheid zal zijn voorstellen voor wijzigingen van ons afdelingsreglement in te dienen! Dien deze voorstellen vooral in, omdat dit de kwaliteit van het afdelingsreglement van de Jonge Democraten Groningen vooruit zal helpen.

Categorie: Weblog